Facebook Messenger chat, Messenger chat, Yahoo! Messenger, Facebook Messenger, Messenger

Facebook Messenger Chat

90 2 admin
Sohbet Makalesi 1 Mayıs 2022, Pazar

Facebook Messenger Chat

Facebook Messenger chat uygulaması için Facebook uygulamasına giriş yapmış olmak zorunda değilsiniz, sadece Messenger üzerinden giriş yaparak uygulamayı kullanabilirsiniz.

 

İnternete bağlı olduğunuz zamanlarda anlık olarak Facebook’taki arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, grup sohbeti oluşturup birden çok arkadaşınızla aynı anda sohbet edebilirsiniz. Mesajlarınızda çıkartma/smiley kullanarak daha renkli bir sohbet ortamı oluşturabilir, dilerseniz de sesli mesajları kaydedebilirsiniz.

 

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra bir ayrı uygulamaya geçiş yaparsanız, telefon veya tabletinizin ana ekranına dönseniz bile konuşma baloncuğu sayesinde size gelen yeni mesajlara kolayca ulaşma imkânınız olacaktır.

 

Uygulamayı telefon rehberiniz ile eşitleme yapmanız durumunda, dilerseniz Facebook’ta arkadaşınız olmasa dahi sizin rehberinizdeki telefon numarasını Facebook’a eklemiş kişiler ile de muhabbet edebilirsiniz.

 

Pozisyon paylaşımı yapabilir, bu sayede aradaşlarınız nerede olduğunuzu bildirebilirsiniz. Facebook’ta kimlerin en son ne zaman online olduğunu, mesaj yazdığınız kişinin mesajınızı ne zaman okuduğunu da görebilirsiniz.

 

Dilerseniz ayarlar kısmından bildirimleri kapatarak; meşgul olduğunuzda veya rahatsız edilmek istemediğiniz bir zamanda sesli ve işitsel bildirim almayı durdurabilirsiniz.

Facebook Messenger chat, Messenger chat, Yahoo! Messenger, Facebook Messenger, Messenger

Facebook Messenger chat, Messenger chat, Yahoo! Messenger, Facebook Messenger, Messenger

Messenger chat

Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmakta olan Facebook Messenger Chat! Sayesinde msn Messenger’a birçok yeni ek özellik eklemeniz ve kişiselleştirmeler yapmanız mümkün. Geçmiş msn sürümleri de dâhil olmak için WLM 2021 içinde gelişmiş özellikler içermektedir.

 

Eklentiyi kurduktan sonra msn başlıca penceresinden eklentiye geçiş yapabilirsiniz. İçerdiği Multi MSN özelliği ile birden fazla Facebook msn hesabınızı aynı bilgisayarda açabilirsiniz. Ayrıca modern Facebook Messenger temalarına kolayca ulaşabilir, Facebook msn yazışmalarınızı dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz.

 

Eklenti yeni arkadaş eklemeleri ve dosya gönderim işlemlerinde beklenen onay işlemlerini otomatik olarak yapabilir, arkadaşlarınıza özel uyarı oluşturarak onların her durum değişikliğinin bildirilmesini sağlayabilirsiniz. Her konuşma penceresi için tek bir pencerede tab şeklinde kolay gezinti yapabilirsiniz.

 

Facebook Messenger Plus’ın ileri log araması sayesinde otomatik olarak kayıt edilen muhabbet günlükleri arasında gelişmiş aramalar yapabilirsiniz. Facebook MSN kilidi sayesinde klavye kısa yolu ile sistemden gizlenmesini sağlayabilirsiniz. Kurulumu ve kullanımı oldukça kullanışlı bu eklenti sayesinde kişi listelerinizi de kolayca yönetebilirsiniz.

Yahoo! Messenger

Yahoo! Messenger sayesinde diğer Yahoo kullanıcıları ile anlık mesajlaşabilir dilerseniz sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Yeni sürümü ile birlikte MSN Messenger kullanıcıları ve de mesajlaşmanız mümkün. Kullanışlı ara yüzü sayesinde kullanımı oldukça kolaydır.

 

Sesli ve görüntülü konuşma desteğinin yanı sıra ifadeler, dosya transferi, chat odası oluşturma, tema desteği ve çevrimdışı bildiri gönderme gibi özellikler içermektedir. Yahoo e-posta entegrasyonu ile maillerinizi takip etmenize imkân tanıyor.

 

Ayrıca pay senedi uyarıları, ajanda entegrasyonu, haberler ve hava durumu güncellemeleri gibi bütünleşmiş bir adres defteri de sunmaktadır. Mesajlaştığınız kişiler ile oyun oynama imkanı, canlı radyo dinleme ve kişi arama bölümleri de içermektedir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir