Bingöl Sohbet, Bingöl chat, Bingöl sohbet odaları, Bingöl sesli, Bingöl bayan

Bingöl sohbet

127 1 admin
Sohbet Makalesi 28 Eylül 2022, Çarşamba

İçindekiler

Bingöl sohbet

Sevgili Bingöllü Arkadaşlarımız Bingöl Sohbet odalarında Bingöllü tüm hemşerilerimizi bekliyoruz İster Bingöl’de Olun isterseniz Bingöllü olupta yurt dışında il dışında Yaşayın Hiç Fark etmez Bingöl sohbet odaları Bingöl kültürüne önem veren bir hizmettir.

Bingöl sohbet sitesi

Burada Bingöllü arkadaşlar tanıyabilir Onlarla arkadaş dost belki de aşk yaşabilirsiniz. Günümüzde bildiğiniz gibi sosyal ağlar çok popüler artık insanlar sosyal ağlar web siteler sohbet siteleri üzerinden tanışıyorlar evlenebiliyorlar burada kendinizi yalnız hissetmezsiniz ve canınız sıkılmaz sizlere özel radyo kanalımızda online dj arkadaşlarımız aracılığıyla müzik dinleyebilir sevdiklerinize sevdiğiniz sanatçının eserlerini radyo üzerinden dinletebilir ve istekler yolabilirsiniz . Aynı zamanda oyun kanalımızda oyun oyna bilirsiniz kelime oyunları olsun soru cevap İslam la ilgili sorular burada kısaca sizin istediğiniz her şey mümkündür. Zamanla Daha çok etkinliğe imza atı caz . Bingöl sohbet odalarına bağlanmak için tek yapmanız gereken bir rumuz girerek sohbete bağlan a tıklayarak bağlanabilir Bingöl sohbet odalarının farkına varırsınız. buraya eminiz ki girdiğinizde mübdelası olacaksınız .

Bingöl Hakkında Bazı Bilgiler

Bingöl iline bağlı 8 ilçe bulunmaktadır.

Bingöl Sohbet, Bingöl chat, Bingöl sohbet odaları, Bingöl sesli, Bingöl bayan

Bingöl Sohbet, Bingöl chat, Bingöl sohbet odaları, Bingöl sesli, Bingöl bayan

Bingöl sohbet odaları

Bingöl (il merkezi)

Adaklı Sohbet

Genç Sohbet

Karlıova Sohbet

Kiğı Sohbet

Solhan Sohbet

Yayladere Sohbet

Yedisu Sohbet

Doğu Anadolu Bölgesi’nin Yukarı Fırat kısmın de yer alan Bingöl ili 38 27′ ve 40°27′ doğu boylamlarıyla 41°20′ ve 39°54′ şimal enlemleri arasında bulunmaktadır.

Bingöl chat

Bingöl chat Bingöl doğuda Muş, kuzeyde Erzincan ve Erzurum, batıda Tunceli ve Elazığ, güneyde ise Diyarbakır ili ile komşudur. Bingöl’ün yüzölçümünün yüzde 22.82’si merkez ilçeye aittir. Merkez ilçeden sonrasında sırasıyla Genç Karlıova ve Solhan gelmektedir. Yükseltil en düşük ilçeler İl merkez ve Genç ilçe merkezidir. Yükseltil en yüksek ilçe ise Karlıova’dır.

 

İlde belli başlı yaylalar ise; Bingöl Yaylası, Şerafettin Yaylaları, Genç’te Çötele (Çotla) Yaylası, Karlıova’da Hırhal ve Çavreş Yaylası, Kiğı’da Kiğı Yaylası ve Dağın Düzü Yaylaları, Adaklı’da Kârer Yaylası’dır.

 

 

 

Bingöl Sohbet, Bingöl chat, Bingöl sohbet odaları, Bingöl sesli, Bingöl bayan

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir